2022. aug 03.

A GPS flottakövetés előnyei 2. rész

írta: SS_Steve87
A GPS flottakövetés előnyei 2. rész

1. A flottabiztonság javítása


A flottafigyelő rendszerek lehetővé teszik olyan földrajzi határok létrehozását, amelyek riasztást küldhetnek, amikor egy jármű be- vagy kilép a kijelölt területről. Például a flottakövető rendszerek lehetővé teszik előre meghatározott biztonságos területek meghatározását, amelyek jelzik, hol állhatnak meg a járművezetők pihenni. Az értesítéseket arra is használhatja, hogy figyelmeztesse az ügyfeleket, ha jármű érkezik a létesítményükbe, vagy megakadályozza az illetéktelen járműmozgást a létesítményből. Bármilyen nemkívánatos esemény esetén közvetlen segítséget és támogatást nyújthat sofőreinek, javítva biztonságukat és gyorsabb reagálási időket biztosítva.

2. Valós idejű információk beszerzése


A GPS flottakövető rendszerek lehetővé teszik, hogy folyamatosan nyomon kövessék a csatlakoztatott járműveket, és a funkciók figyelmeztetik, ha a járművezetők nem követik az előre meghatározott útvonalakat. A beágyazott IoT-érzékelőkből gyűjtött valós idejű információk elemzésével a flottamenedzserek maximalizálhatják a bevételeket, javíthatják a termelékenységet, és azonosíthatják a legjobb vezetőket – végső soron lehetővé téve számukra, hogy jobban irányítsák a flotta teljesítményét.

flotta.jpg

3. Az időgazdálkodás javítása


A flottakövető rendszerek lehetővé teszik a számlázási eltérések kiküszöbölését a digitális időkártya-ellenőrzéssel. A GPS járműkövető rendszerekkel távolról nyomon követheti és felügyelheti a terepszemélyzetet az alapján, hogy mikor indultak és állítottak le járműveiket. Automatikus jelentéseket is beállíthat e-mailben, hogy biztosítsa, hogy az alkalmazottak fizetést kapjanak az eltöltött órákért, így kiküszöbölhető a felesleges papírmunka, leegyszerűsödik a bérszámfejtés, és kiküszöbölhetők a szabálytalanságok, például a túlszámlázás.

4. Ügyfél-elégedettség javítása


A jármű útvonaláról és teljesítményéről szóló valós idejű információkkal javíthatja a szolgáltatási színvonalat és megfelelhet a törvényi előírásoknak. A naprakész és megbízható szállítási információkkal javíthatja az ügyfélélményt is, mivel flottája gyorsan tud válaszolni a szervizhívásokra, és időben eléri ügyfeleit.

5. Vállalati alkalmazásokkal összevonva

Integrálja adatait ellátási láncával és logisztikai alkalmazásaival, hogy begyűjtse a szállítási információkat. Automatikusan generálhat riasztásokat a menedzsment alkalmazásokban az olyan problémák kezelésére, mint a szállítási késések és a járművek meghibásodása.

Szólj hozzá